Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mama lui Kitty Cepraga şi-a înghiţit limba de durere

Monday, 03 March 2014, 12:53 Sursă: REALITATEA.NET

Scene de groază, sâmbătă seara, pe scena Eurovision de la Braşov! Regizorul muzical Alexandra Cepraga a fost protagonista unui accident grav, pe care nu îl va putea uita niciodată, cu atât mai mult cu cât era să o coste viaţa. Doi angajaţi din TVR au salvat-o de la moarte, sub privirile îngrozite ale concurenţilor, scrie click.ro

Ceea ce se anunţa a fi o seară liniştită s-a încheiat în note de disperare accentuată. Cu puţin timp înainte ca Paula Seling şi Ovi să fie anunţaţi drept marii câştigători ai finalei naţionale Eurovision, cu piesa „Miracle", un accident teribil le-a dat mari emoţii organizatorilor. Alexandra Cepraga (62 de ani), regizor muzical, jurată la finala naţională Eurovision şi angajată TVR cu o vechime 40 de ani, a avut parte de o mare cumpănă pe scena de la Braşov.

În timpul transmisiei în direct, în momentul în care prezentatoarea Nicolle Stănese i-a strigat numele şi a invitat-o pe scenă, mama actriţei Kitty Cepraga a căzut în gol de la cel puţin un metru înălţime şi s-a lovit atât de tare, încât a fost necesară intervenţia celor de la SMURD. Deşi TVR şi preşedintele juriului, Mădălin Voicu, au încercat să mascheze incidentul nefericit, susţinând că juratul a căzut de la doar 70 cm, lucrurile stau cu totul altfel, întreg filmul accidentului fiind surprins de fotoreporterii noştri.

În urma căzăturii, Alexandra Cepraga s-a accidentat foarte grav şi s-a ales cu un umăr dizlocat şi mai multe contuzii la nivelul picioarelor. Cei care au ridicat-o imediat după căzătură şi au ajutat-o să se aşeze pe un scaun nu au ştiut că Cepraga are umărul dizlocat, aşa încât femeia a îndurat în acele secunde chinuri cumplite.

De durere, juratul şi-a înghiţit limba, fiind la un pas de moarte. Din fericire, doi oameni de televiziune s-au prins repede că situaţia este gravă şi i-au salvat viaţa Alexandrei Cepraga. Este vorba despre jurnalista Cristina Lazăr, membru în echipa Iulianei Marciuc la "Destine ca-n filme" (TVR 2) şi asistentul de cameră Răzvan Niculae. Cu tărie şi prezenţă de spirit, Răzvan Niculae şi-a băgat mâna în gura femeii şi a ajutat-o să nu se asfixieze.

Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN