Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Madonna dă din casă: DEZVĂLUIRI intime despre fostul soţ, în noul său album

Monday, 15 September 2014, 22:44 Sursă: REALITATEA.NET

"(Madonna, n.r.) este în studio cu Diplo şi se distrează de minune", a spus Guy Oseary, care a precizat că noul album al artistei va fi editat de casa de discuri Interscope, o subsidiară a Universal Music, informează nme.com.

Diplo, pe numele său real Thomas Wesley Pentz, în vârstă de 35 de ani, este producător, compozitor şi DJ de muzică dance electronică. Dj-ul a declarat, într-un interviu pentru Billboard, că, până în prezent, din colaborarea sa cu Madonna au ieşit cel puţin trei cântece "extraordinare". "Sunt foarte norocos pentru că (Madonna, n.r.) este foarte înţelegătoare şi deschisă la ideile mele", a spus Diplo.

Producătorul american a mai anunţat recent, într-un interviu pentru site-ul brazilian www.heloisatolipan.com.br, că una dintre piesele de pe noul album al Madonnei, pe care a scris-o împreună cu artista americană, se numeşte "Bitch, I'm Madonna".

Madonna a lucrat pentru noul album şi cu DJ-ul suedez Avicii şi cântăreaţa pop britanică Natalia Kills.

Pe de altă parte, presa britanică vorbea recent despre două cântece de pe noul album ale căror versuri au fost publicate pe internet fără voia artistei şi în care Madonna îşi critica fostul soţ, regizorul britanic Guy Ritchie, şi pe Lady Gaga.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN