Iulia Vântur rămâne nemăritată. Salman Khan a făcut declarații incendiare

Tuesday, 24 May 2016, 20:10, Sursă: REALITATEA.NET

În ciuda multor speculații referitoare la o posibilă nuntă între Iulia Vântur și Salman Khan, actorul de la Bollywood a ținut să facă toate precizările în acest caz. Nici nu vrea să audă de nuntă cu românca. Declarațiile actorului o pune într-o lumină negativă pe Iulia Vântur.

Adaugă părerea ta

Salman Khan și Iulia Vântur și-au făcut prima apariție oficială la nunta actriței Preity Zinta, care a avut loc anul acesta.

Actorul bollywoodian a ținut să specifice clar că nu va fi nici o nuntă, după ce s-a speculat că de ziua lui, în decembrie, va face nunta cu Iulia, scrie spynews.ro.

Acesta a oferit un interviu către Hindustan Times, în care și-a amintit de nunta Preitey Zinta.”Da, ne-am dus la petrecere, dar nu am voie să merg nicăieri cu cineva? Așa că, dacă mă vedeți ieșind cu orice femeie, asta înseamnă că mă căsătoresc cu ea? Trebuie să înțelegeți responsabilitatea pe care trebuie să o ai față de o femeie. Mass-media tot spune că mă căsătoresc la o dată sau la alta. Dar dacă nu se întâmplă, fata este cea care suferă.

Jurnaliștii au dezonorat o femeie, indiferent că este din India sau străină. În astfel de cazuri, mass-media dă speranță unei femei și pune presiune pe mine, iar acest lucru nu este bun. De asemenea, mă arată ca pe o persoană insensibilă, care nu este interesată de căsătorie. Și acest lucru nu este bun”a spus Salman Khan pentru bollywoodlife.com.

Sursa foto: spynews.ro