Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Informaţie de ultimă oră legată de divorţul Angelinei Jolie de Brad Pitt

Sunday, 09 October 2016, 14:49 Sursă: REALITATEA.NET

 Biroul Federal de Investigaţii din America a decis, potrivit relatărilor, să nu investigheze acuzaţiile de abuz asupra copiilor aduse împotriva lui Brad Pitt, declarând că ancheta a fost niciodată deschisă, în primul rând pentru că nu face obiectul unui caz.

Sursele de aplicare a legii au declarat pentru TMZ că "problema nu ar fi trebuit din start să se adreseze agenţiei noastre", în ceea ce priveşte acuzaţiile îndreptate împotriva lui Pitt, potrivit cărora actorul l-ar fi abuzat verbal şi fizic pe fiul său Maddox, la bordul avionului privat, luna trecută, scrie Mediafax.

Actorul de top hollywoodian, în vârstă de 52 de ani, care se află în proces de divorţ cu Angelina Jolie, după ce actriţa depus actele judiciare cu doar două săptămâni în urmă, a fost acuzat că ar fi "ţipat" la cei şase copii ai cuplului, în timpul unei zbor din Franţa în Statele Unite, la începutul acestui an.

Direcţia Judeţeană pentru Probleme Familiale din Los Angeles a început să investigheze cazul, după afirmaţia că Pitt l-ar lovit pe fiul său, Maddox, în vârstă de 15 ani. Raportul lor a fost înaintat către LAPD, care, la rândul său, l-a predat FBI-ului, agenţie ce se ocupă de jurisdicţie în materie de cazuri de abuz.

Cu toate că FBI-ul este în mod oficial în faza de culegere de fapte, surse avizate au spus pentru TMZ că "FBI-ul nu o numeşte o investigaţie". Site-ul TMZ conchide: "din culisele cazului, ni se spune că nu se va lua nicio decizie."


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN