INCREDIBIL cine este susținătorul secret al Mădălinei Ghenea

Wednesday, 13 August 2014, 19:33 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

S-a iubit cu Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi cu Michael Fassbender, dar nu i-a folosit prea mult... poate doar la capitolul notorietate. Când vine vorba de filme şi contracte, rolul titular în viaţa Mădălinei Ghenea poartă un cu totul alt nume: Paul Haggis.

Câştigător a două premii Oscar, consecutiv, pentru filmele "Million Dollar Baby" (2004) şi "Crash" (2005), scenaristul şi producătorul Paul Haggis are în palmares o mulţime de filme de succes şi premii obţinute la festivaluri importante din întreaga lume, scrie ziarulring.ro.
 
Frumoasa româncă nu a ascuns niciodată că Haggis îi este prieten, dar sursele noastre spun că între ei ar fi mai mult decât atât. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, iar Mădălina Ghenea a mărturisit, la vremea respectivă, că întâlnirea cu acesta i-a dat şi mai multă încredere în calităţile ei de actriţă, Paul Haggis încurajând-o să-şi urmeze visul.
 
Chiar dacă Haggis întâlneşte des o mulţime de aspirante la statutul de actriţă la Hollywood, românca se pare că i-a atras în mod deosebit atenţia, pentru că, începând din 2011 încoace, Mădălina Ghenea a fost nelipsită de la evenimentele în organizarea cărora a fost implicat, într-un fel sau altul, şi producătorul canadian.
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE