Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Halucinant! Carmen Harra, DECLARAȚII INCENDIARE despre Iulia Albu: "Femeia asta are niște REFULĂRI"

Monday, 21 March 2016, 20:09 Sursă: REALITATEA.NET

Invitată la într-o emisiune TV, Carmen Harra s-a dezlantuit si, fara prea multe menajamente, a comparat-o pe Iulia Albu cu o... curcă, lucru ce a adus de la sine și o reacție din partea fostei soții a lui Mihai Albu.

“Regret, insa, nu ma intereseaza catusi de putin ce a declarat doamna in cauza, pentru mine fiind total irelevant punctul de vedere al unei persoane neacreditate intr-un domeniu in care, in acest moment, detin o pozitie confortabila. Cei care nu respecta munca oamenilor care studiaza pentru domeniul in care doresc sa exceleze, au fireste libertatea la opinie, insa, nu sunt nicidecum relevanti. Ii doresc stimabilei sanatate, mult succes in continuare, iar in momentul in care voi considera ca a depasit limita legala, fireste, o astept la o cafea, in instanta. Pentru ca, iata, detin aceasta calitate, de avocat definitiv”, a declarat fashion editorul Iulia Albu pentru WOWbiz.ro, scrie ziarulring.ro.

În această seară, Carmen Harra și-a exprimat din nou poziția cu privire la acest scandal. "Ca psiholog cred că orice om care se află într-o stare emoțională balansată caută să se îmbrace cât mai clasic, cât mai elegant, cât mai frumos, iar oamenii care sunt demoralizați se îmbracă de obicei în tonuri de negru sau încearcă să-și pună tot felul de accesorii care nu sunt necesare, tocmai pentru a-și exprima emoțiile negative și frustrările. Analizând-o, am spus că fata asta încearcă ceva fără sens...sunt de părere că în ceea ce privește starea ei psihologică, are probleme serioase pe care nu și le-a identificat încă. Dacă pot să-i stau la dispoziție, să o ajut la nivel psihologic să poată depăși faza în care este, o pot face pentru că nu aduce decât scandal în jurul ei iar lumea o privește ca pe un personaj ciudat. Ea poate să fie defapt o fată foarte deșteaptă , care înțeleg că a trecut printr-un divorț, prin traume, iar asta este singura mea explicație pentru felul în care ea încearcă să definească moda", a spus Carmen Harra, în cadrul unui interviu la Kanal D. 

sursa foto: ziarulring.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN