Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fraţii Dolănescu s-ar putea împacă la cinci ani de la moartea lui Ion Dolănescu

Wednesday, 22 January 2014, 10:28 Sursă: REALITATEA.NET

La termenul de ieri al procesului pentru succesiunea averii lui Ion Dolănescu, avocaţii celor doi fii ai artistului au cerut instanţei un termen ca aceştia să ajungă la o înţelegere. Ionuţ şi Dragoş au la dispoziţie timp de două luni să-şi negocieze împăcarea, scrie Click.ro.

Termenul dat de instanţă pentru ca cei doi fraţi să aibă timp să-şi regleze conturile este pentru 18 martie, cu doar o zi înainte să se împlinească 5 ani de la moartea artistului.

„S-a dat termen până pe 18 martie în vederea soluţionării litigiului pe cale amiabilă", a declarat avocata lui Dragoş, Codruţa Aron.

"Sunt dispus să ajung la o înţelegere cu fratele meu, chiar dacă voi fi în pierdere. Ionuţ spune că o duce prost cu banii... A spus că singurii bani pe care poate să mi-i dea sunt 150.000 €, el trebuind să-mi dea o diferenţă de 300.000 €, ca împărţeala să fie corectă. În numele lui Ionuţ m-au sunat părintele Emil Cărămizaru şi alt fin de-al tatălui, Marian Gostin şi m-au rugat să mă împac cu fratele meu. Ei mi-au spus că lui Ionuţ îi merge prost! Părintele Cărămizaru m-a rugat să mă împac cu Ionuţ în memoria tatălui meu, iar eu sunt de acord să ne înţelegem pe cale amiabilă. I-am făcut o propunere lui Ionuţ şi dacă o acceptă eu pierd 200 000 euro, numai să ne împăcăm şi să fie bine!", a declarat pentru Click! Dragoş Dolănescu.

Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN