Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Drama părinților Mădălinei Manole. ”Abia ne mai ajung banii de mâncare”

Friday, 08 January 2016, 09:48 Sursă: REALITATEA.NET

Familia Manole trăiește în sărăcie. Pensia Eugeniei se duce integral pe medicamente, care costă în jur de 620 de lei, iar pensia lui Ion acoperă restul cheltuielilor, potrivit ziarulring.ro.

De foarte multe ori, la doar câteva zile după ce au primit pensia, părinții Mădălinei Manole rămân fără niciun ban în buzunar. Se împrumută la unicul lor fiu, apoi îi returnează integral ajutorul.

„Mă simt mult mai bine, îi mulţumesc lui Dumnezeu că are grijă de mine. Diabetul de care sufăr îl ţin sub control. Şi soţia mea e ceva mai bine. Cheltuim banii foarte atent. Pensiile nu ne ajung pentru un trai decent şi ne descurcăm foarte greu. Ne mai ajută băiatul când rămânem în pană de bani. Tratamentele noastre sunt foarte scumpe şi amândoi avem multe medicamente, în special pentru boala mea, după accidentul vascular. Reţeta mea costă 380 de lei, iar cea a soţiei - 240 de lei, în total 620 de lei, adică toată pensia soţiei. Din pensia mea trebuie să trăim. Noroc cu soţia, care găteşte foarte bine din te miri ce, dar mâncarea de regim e mai scumpă. N-am voie sărat, grăsimi, paste, pâine, produse de panificaţie şi carne de porc. Ne mai descurcăm datorită legumelor puse la congelator”, a spus Ion Manole.

Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN