Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DEZVĂLUIRI incredibile. Borcea plănuia să aibă o relație serioasă cu Valentina Pelinel

Saturday, 19 April 2014, 09:23 Sursă: REALITATEA.NET

Idila celor doi dura inca dinainte ca Borcea sa se casatoreasca cu Alina, a marturisit un prieten apropiat al omului de afaceri pentru wowbiz.ro.

Mai mult, se pare ca Borcea voia chiar sa o paraseasca pe Alina pentru ca se indragostise pana peste cap de Valentina Pelinel.

"In urma cu cativa ani, Borcea era casatorit cu Mihaela si o avea ca amanta de mult timp pe Alina! La un moment dat insa, s-a indragostit foarte tare de Valentina si nu i-a mai pasat de nimic. A iesit cu ea, ii trimitea cadouri, o suna incontinuu si o bombarda cu mesaje de dragoste. Totusi, de acesti pasi gresiti cu fosta manechina a aflat la un moment dat Alina, care a fost extrem de afectata, in conditiile in care Cristi ii promisese ca divorteaza si o ia pe ea de nevasta! Normal ca i-a cerut explicatii si, de aici, o intreaga nebunie! Borcea s-a enervat foarte tare si i-a spus ca nu mai are chef de ea, mai mult, a parasit-o, apoi, a ramas focusat pe Pelinel! O dorea cu orice pret, dar ea l-a preferat atunci pe sotul Boureanu, pe care il iubea foarte tare", a marturisit o sursa apropiata omului de afaceri.Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN