OANA ZĂVORANU, DESPĂRŢIRE BOMBĂ în showbiz-ul românesc:OANA ZĂVORANU şi iubitul ei şi-au spus "ADIO"

Sunday, 19 January 2014, 16:45, Sursă: REALITATEA.NET

OANA ZĂVORANU şi iubitul său, Răzvan Dumitrescu, au decis să pună capăt relaţiei lor. Se pare că sâmbătă noaptea iubitul OANEI ZĂVORANU şi-a făcut bagajul  şi a plecat din apartamentul  vedetei.

Adaugă părerea ta

OANA ZĂVORANU pare sa fie la capăt de linie cu Razvan. Desi in urma cu doua luni a incercat sa mai dea inca o sansa relatiei cu barbatul cu care se iubeste de mai bine de trei ani, ei bine, azi-noapte, totul s-a naruit.

Razvan si-a facut bagajele si a plecat din casa c din zona Dorobanti, in jurul orei 2.30 noaptea. Ca sa evite alte discutii sau o despartire dureroasa, OANA ZĂVORANU a preferat si ea sa se duca la Raluca Macovei, cea mai buna prietena a sa, si sa-si petreaca restul noptii acolo. Mai mult, vedeta i-a spus tot ce are pe suflet si a incercat sa fie cat mai stapana pe situatie.

OANA ZĂVORANU si Razvan nu au putut fi gasiti pentru a comenta cele intamplate, insa prietena brunetei a confirmat toata povestea. “Da, este adevarat! Oana s-a despartit de iubitul sau si a venit sa doarma la mine! Mai multe nu pot sa va spun”, a declarat Raluca Macovei pentru WOWbiz.ro