Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

David Hasselhoff şi-a vândut maşina la licitaţie

Tuesday, 27 May 2014, 16:28 Sursă: Mediafax

Modelul Pontiac Firebird din 1986, modificat pentru a semăna cu automobilul asistat de computer Knight Industries Two Thousand (KITT), care putea să vorbească, a fost primit cadou de Hasselhoff de la un fan, iar actorul a decis în aprilie să îl vândă la licitaţie pentru a sprijini organizaţia caritabilă Starlight Children's Foundation, conform contactmusic.com.

Recent, David Hasselhoff a dezvăluit că maşina a fost cumpărată de un pasionat de automobile din Turcia.

"Nu-mi vine să cred că (serialul, n.r.) «Knight Rider» a influenţat atâţia oameni într-un mod atât de pozitiv. Tocmai mi-am vândut maşina cu 150.000 de dolari unui tip din Turcia", a dezvăluit Hasselhof în timpul unui discurs pe care l-a ţinut sâmbătă în faţa grupului de dezbateri Cambridge Union, în Anglia.

Automobilul KITT a fost unul dintre obiectele pe care Hasselhoff le-a donat casei de licitaţii Julien's Auctions' Hollywood Legends, pentru licitaţiile pe care le va organiza în 2014. Printre celelalte obiecte donate de actor se numără o motocicletă Harley-Davidson, premii muzicale primite de-a lungul timpului, o vestă de salvare de pe platoul de filmare a serialului "Salvamarii/ Baywatch" şi o chitară acustică.

Creat şi produs de Glen A. Larson în 1982, serialul "Knight Rider" a devenit imediat un succes. "Knight Rider" a fost aprecita atât prin ideea originală a serialului, dar şi datorită personajelor credibile şi a scenariului cu multă adrenalină şi umor. Acest rol a propulsat cariera de actor a lui David Hasselhoff, care a câştigat şi premiul People Choice Award în 1982 pentru interpretarea detectivului Michael Knight din serial.

Actorul şi muzicianul David Hasselhoff, născut în 1952, a devenit celebru datorită serialelor "Knight Rider" şi "Salvamarii/ Baywatch".


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN