Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dan Bittman: ”Cred că toată viața mea a fost o întâmplare”

Monday, 01 February 2016, 11:21 Sursă: REALITATEA.NET

Invitat la emisiunea "Acasă la oamenii realităţii", moderată de Alexandra Păcuraru, artistul a mărturisit că toată viaţa lui a fost o întâmplare. S-a pregătit pentru arhitectură, însă a ajuns să aibă o carieră lungă şi frumoasă în.. muzică.

Cred ca toata viata mea a fost o intamplare. M-am pregatit pentru Arhitectura cu raposatul Dinu Patriciu. Nu am intrat... de gura parintilor m-am dus si am dat la Constructii. Am reusit sa o termin cu greu. Mi-a fos indrumator Calin Popescu Tariceanu. In timp ce terminam liceul, ma pregateam pentru Arhitectura... normal ca acolo era o alta atmosfera si un amic m-a luat sa imi arate trupa lui. Nu cantam, nu aveam niciun gand. Intr-un final am ajuns, in 1985, la Holograf, unde sunt pana in zilele noastre”, a povestit Dan Bittman, la emisiunea ”Acasă la Oamenii Realității”, cu Alexandra Păcuraru.

Pasiunea pentru muzica rock a existat dintotdeauna. Dan Bittman a vorbit la emisiunea Acasă la Oamenii Realității despre începutul carierei sale şi cât de greu i-a fost să continue ceea ce începuse să îndrăgească.

”Unii spun ca muzica rock ar fi satanica diaboleasca. Mie mi-a placut, era o forma de a protesta a noastra, a tinerilor din anii '80. Noi prin muzica asta diaboleasca incercam sa ne exprimam", a mai povestit Dan Bittman.

”La inceput eram genul de solist pe care nu si l-ar fi dorit nimeni. Aveam probleme legate de prezenta, mereu trebuia sa ajung la scoala. Eram cu mintea in alta parte, nu eram foarte atasat de ceea ce cantam, nu ajunsesem la maturitatea de face piesele mele, de a scrie ganduri despre ceea ce mi s-a intamplat mie... eram un pic cam arogant ca si acum. In timp, lucrurile s-au schimbat”, a adăugat artistul.

Piesele trupei au devenit hit-uri de-a lungul timpului. Despre viaţă, bani sau problemele de zi cu zi, toate sunt cuprinse în cântece adorate de public.

Despre tragedia care a schimbat România Dan Bittman are semne de întrebare. "Eu zic ca a fost o manipulare fantastica acolo... de fiecare data au existat, dar acum a fost cea mai grosolana, am vazut o masa de oameni strigand ca 'nu vrem lideri' ", consideră Bittman.

Formaţia Holograf a fost înfiinţată în anul 1978 şi este printre cele mai longevive şi de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conţinând piese care au ajuns mari hit-uri.

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN