Părintele Pomohaci, declarație HALUCINANTĂ în fața publicului: ”Văd că e mai gros...”

Sunday, 16 July 2017, 17:34 Sursă: REALITATEA.NET

Cristian Pomohaci a fost prezent la un concert în comuna Sâmpetru de Câmpie. Aceasta a fost prima apariție a preotului de când a izbucnit scandalul care îl are în prim-plan pentru că ar fi corupt un minor.

Adaugă părerea ta

Potrivit Can Can, chiar dacă nu a comentat scandalul sexual cu minori în care este implicat, preotul a făcut un gest șocant în fața a zeci de oameni. După ce și-a terminat de cântat melodiile, a început să facă glume și se pare că a luat și bani pentru a face dedicații.

„Fac o dedicaţie specială, dar să căutaţi în buzunarul drept că văd că e mai gros“, a spus Cristian Pomohaci. Totodată, preotul a primit şi mai multe cadouri din partea publicului. „Florile dumneavoastră o să le duc la biserica unde slujesc la Moşuni, o să le pun pe masa sfântului altar şi de acolo şi gândurile mele şi genunchii mei, astăzi pentru dumneavostră o să se înalţe la cer. Fiţi binecuvântaţi, Doamne ajută!“, a mai spus Cristian Pomohaci.

De asemenea, recent preotului i-au mai fost acuzaţii în cadrul unui show TV, atunci când Marian, unul dintre martorii cheie, a spus următoarele: „Se ruga de mine continuu! Haide ...! Fă-mă fericit, că te fac să uiţi de toate. O să fii bine în viaţă, cu mine. Ne-am văzut câteva zile la rând, continuu… Venea el disperat, trimitea prieteni, vorbea prin prieteni. Nu am acceptat, dar s-a rugat mult timp de mine, cu bani, cu tot. Îi spuneam: Măi, omule! Tu eşti preot! Eşti părinte, eu am venit la tine să mă… nu ştiu… să mă scap de altceva!. Eu aveam altceva, cu gândul că mă ajută, că mă… cu rugăciuni. Nu mai aveam linişte”, a povestit Marian.