Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CADOU FABULOS pentru Kate Moss, la împlinirea vârstei de 40 de ani

Tuesday, 14 January 2014, 10:24 Sursă: Mediafax

Kate Moss s-a deplasat deja cu avionul spre Insula Necker, situată în Marea Caraibilor, împreună cu soţul ei Jamie Hince. Printre invitaţii pe insulă se numără prieteni apropiaţi ai top-modelului, printre care designerul Sadie Frost şi stilistul James Brown, potrivit dailymail.co.uk.

"Kate nu a dorit agitaţia (...) şi fotografii din Londra. A hotărât să sărbătorească într-un cerc restrâns", a declarat o sursă pentru publicaţia The Mirror.

Insula Necker este o destinaţie de vacanţă exclusivistă pentru celebrităţi, atrase de liniştea şi de intimitatea acestui loc. Printre oaspeţii celebri care au vizitat insula se numără Ronnie Wood, Harry Styles, Bradley Cooper, Paul McCartney şi prinţul Harry al Marii Britanii.

De asemenea, pe această insulă actriţa Kate Winslet l-a cunoscut în august 2011 pe actualul ei soţ Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson.

Richard Branson, proprietarul casei de discuri Virgin Records şi al companiei aeriane Virgin Atlantic Airways, a cumpărat insula Necker, din Insulele Virgine Britanice, în 1979, pentru suma de 189.000 lire sterline (238.899 euro).

În 2011, cea mai mare vilă de pe insulă, supranumită "the Great House", a ars după ce a fost lovită de fulger în timpul uraganului Irene. Kate Moss, aflată pe insulă în acea perioadă, a ajutat-o pe mama omului de afaceri, Eve, să scape din incendiu.

Vila a fost reconstruită, iar în octombrie 2013 a fost deschisă pentru oaspeţi, la preţul de 40.000 de lire sterline pe noapte.

Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN