Șoferi drogați, prinși la volan

Saturday, 16 November 2019, 12:50, Sursă: Realitatea.NET

Șoferi drogați sau beți la volan au fost prinși într-o singură noapte. Inconștienți, se urcă la volan și pun în pericol nu doar propriile vieți!

Adaugă părerea ta

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au organizat în noaptea de 15/16 noiembrie o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care se află sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor

Au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 2 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, unul pentru conducere cu permis suspendat și unul pentru conducere cu permis necorespunzător.

Polițiștii, au dat  30 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute 18 permise de conducere (15 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 2 pentru neacordare prioritare pietoni și unul pentru circulație pe sens opus).

Un bărbat a condus un autoturism pe strada Constanței din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive , rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină. Mai multe pe realitateadeconstanța.net.

Comentarii Existente
2019-11-16 14:43:04
Si ce daca !? Legea si otoritatile permit !

Vor decarta la ororitati si vor conduce in continuare. Vor omori oameni pentru ca asa admite legea ...

Alte articole din: Ultimele Stiri