Șocant! Doi frați cu vârste de 5 și 8 anișori, abuzați sexual de concubinul mamei

Friday, 29 November 2019, 23:49 Sursă: Realitatea.NET

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna vasluiană Dimitrie Cantemir, a ajuns după gratii după ce a abuzat sexual doi copii, cu vârste de 5 și 8 ani, timp de două săptămâni. Copiii erau ai concubinei sale, care pe durata ororilor, a fost internată în spital cu un al copil.

Adaugă părerea ta

Totul s-a aflat la sfârșitul lunii octombrie, după ce mama copiilor a fost externată din spital și a venit acasă. Femeia îi lăsase pe cei doi minori în grija concubinului – Vasile Panainte, după ce a fost nevoită să se interneze împreună cu un alt copil de-al său, în vârsta de 6 luni. Imediat ce a ajuns acasă băiețelul în vârstă de 8 ani i-a povestit mamei chinurile prin care au fost nevoiți să treacă el și fratele mai mic.

Copilul a povestit că atât el cât și fratele său, erau abuzați separat după ce erau „puși la somn pe rând”.

Mama copiilor a anunțat poliția, în cauză fiind deschisă o anchetă. Bărbatul de 32 de ani a fost reținut de oamenii legii pe 26 noiembrie și apoi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Magistrații de la Judecătoria Vaslui, au emis pe numele său mandat de arestare pentru 30 de zile, pe care inculpatul l-a contestat la Tribunal, însă și aici, judecătorii au considerat că măsura privativă de libertate este pe deplin justificată.

Vasile Panainte este cercetat acum pentru infracțiunea de viol, însă nu recunoaște faptele în fața anchetatorilor.

Citiți pe realitateadevaslui.net

Comentarii Existente
2019-11-30 08:44:57
Oamenii fac ce vad si aud de la ''scule'' !!!

Proxenetismul pedofilia, cersetoria sint activitatile actuale ale multor descreierati care vad ca sint protejati de unele otoritati si legislatie !!!

Alte articole din: Ultimele Stiri