Mehedinţi: Omagiu, în absenţă, pentru conducătorii iubiţi ai PSD (video)

Monday, 12 November 2018, 14:49, Sursă: REALITATEA.NET

Scene desprinse parcă din alte vremuri la Drobeta Turnu Severin, cu ocazia alegerilor pentru organizaţia locală de femei. Una dintre invitate, deputatul PSD de Vâlcea, Daniela Oteșanu i-a lăudat la scenă deschisă pe Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă și chiar le-a cerut celor prezenți să îi aplaude furtunos. Toată asistența s-a conformat, potrivit Realitatea de Mehedinţi. 

În cuvântul său, deputata vâlceană a dorit să arate tuturor ce grijă a avut Liviu Dragnea pentru promovarea femeilor în politică. 

„La nivelul conducerii PSD există un lider care este vinovat cam de orice se întâmplă în țara asta, inclusiv că sunt anumite zile în care plouă și altele în care bate vântul. Acest om a venit la școala de vară din 2016 și a spus-o de la microfon că este momentul, a simțit dumnealui așa, să dăm o șansă mai mare femeii să demonstreze în politică. A fost vorba și este vorba despre Liviu Dragnea, pe care vă invit să îl aplaudăm, este președintele partidului și ținem aproape de dumnealui”, a precizat deputatul Daniela Oteșanu.

Vezi video pe Realitatea de Mehedinti.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage