Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Secretele pe care banca nu ți le spune

Thursday, 10 May 2018, 09:44 Sursă: REALITATEA.NET

Secretele pe care banca nu ți le spune se pot transforma în probleme deranjante.

Un angajat al unei bănci din SUA dezvăluie ce ar dori să le transmită clienților, dar nu poate. 

Primul dintre secretele pe care nu le afli la bancă vorbește despre rapiditatea cu care este procesată o cerere a ta. Cu alte cuvinte, dacă ai vreo întrebare legată de contul tău sau vreo reclamație la adresa serviciilor băncii nu vei rezolva nimic dacă doar completezi formularele de pe site-ul ei destinate acestei probleme. Singurul mod prin care poți afla ceea ce te interesează sau rezolva problema este să dai un telefon sau să te prezinți personal la bancă (deși asta poate însemna minute bune de așteptare).

Al doilea dintre secretele pe care banca nu ți le spune este că s-ar putea să nu beneficiezi de la început de toată protecția pentru cardul tău. Trebuie să te asiguri singur că au fost luate toate măsurile de securitate și să soliciți activarea celor care lipsesc.

Unul dintre secretele cele mai importante este că ar trebui să păstrezi o perioadă de timp toate chitanțele primite la tranzacțiile efectuate la ATM sau la plata prin POS. Cu toate că tranzacțiile sunt bine protejate, există, totuși, riscul ca dispozitivele amintite să nu-ți dea suma solicitată - ori să-ți ia mai mulți bani din cont decât ar trebui.

O femeie şi-a tastat din greşeală PIN-ul când vroia să dea bacşiş. A urmat un coşmar


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE