Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FINALA MASTERCHEF. CÂȘTIGĂTORUL finalei MASTERCHEF 2014

Tuesday, 23 December 2014, 22:02 Sursă: REALITATEA.NET

FINALA MASTERCHEF. CIPRIAN OGARCA s-a nascut intr-o familie numeroasa cu cinci frati, in orasul Craiova. In prezent, Ciprian are 24 de ani si este agent de asigurari. A plecat in Italia pentru a munci inainte de a incepe facultatea, sperand astfel sa isi poata ajuta familia. Dupa 3 luni a revenit in tara, afland ca a fost acceptat la facultate, anunta masterchef.protv.ro.

Mai tarziu, viata i s-a schimbat radical din cauza unui accident de masina, in urma caruia a stat imobilizat la pat doua luni.

Pasiunea pentru bucatarie a aparut inca din copilarie. Acasa tatal sau era cel care gatea si reusea mereu sa stranga toata familia in jurul mesei. De la el a furat toate secretele de baza ale bucatariei.

Si-a cucerit iubita cu taglieatele cu somon si sofran, fiind primul preparat pe care i l-a gatit. Preparatul sau favorit este piept de rata cu cuscus, stafide si ananas cu sos de soia.

Totul a plecat de la preselectiile din vara, la care au participat mii de oameni, dar in competitia "MasterChef" si-au gasit locul numai 24. Trei dintre cei mai buni bucatari amatori de la noi din tara au transformat bucataria intr-o arena culinara, iar cele trei probe pe care le mai au de trecut reprezinta testul final: doar unul dintre ei va putea pleca acasa cu premiul in valoare de 50.000 de euro si mult ravnitul trofeu "MasterChef", scrie masterchef.protv.ro.

Prima proba din aceasta seara consta intr-un aperitiv gatit ca la carte. Odette, in varsta de numai 23 de ani, care i-a convins pe jurati cu spiritul ei combativ, Ciprian, in varsta de 24 de ani, un agent de vanzari care a facut din praz o semnatura culinara si Tudor, concurentul care la numai 22 de ani a avut un traseu aproape perfect in competitie, trebuie sa lupte in aceasta seara pentru punctajul maxim de la cei trei jurati. 

In proba cu numarul doi, unul dintre cei trei va parasi competitia asa ca, fiecare detaliu din preparatul lor va conta. Pentru un aperitiv demn de finala "MasterChef", au avut la dispozitie cinci minute in camara si 75 de minute pentru preparare.

Lovitură de teatru la Masterchef! Pleacă!

Masterchef. După cum ziarulring.ro a aflat, este vorba despre "Kitchen Nightmares", un proiect făcut celebru de renumitul bucătar Gordon Ramsay. "Kitchen Nightmares" este un reality-show în cadrul căruia mai multe restaurante deplorabile, rău-famate sau în pragul închiderii, vor fi transformate radical cu ajutorul unui chef celebru. În cazul "Kitchen Nightmares" România, cel care va salva si reinventa restaurantele se preconizează a fi Adrian Hădean. Se pare că acesta va trebui să plece şi prin ţară, proiectul nefiind dedicat doar restaurantelor din Bucureşti.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE