Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De ce hainele de la prezentările de modă arată mereu atât de ridicol

Wednesday, 17 April 2019, 17:57 Sursă: REALITATEA.NET

Adevărul este că majoritatea ținutelor neobișnuite pe care le vezi la asemenea prezentări de modă au un singur scop, și anume publicitatea ieftină. Mai exact, o rochie care aduce aminte de chestiile nebunești pe care le purta Lady Gaga acum aproape un deceniu este o modalitate simplă și deloc scumpă de a atrage atenția asupra colecției unui designer, potrivit Today I Found Out.

“Deși show-urile mai scumpe pot costa până la 500.000 de lire, ele sunt tot mai ieftine decât campaniile de reclamă cu modele foarte cunoscute și fotografi supercelebri și au o audiență mult mai imediată și mai obișnuită”, a explicat editorul de modă Susannah Frankel de la The Independent.

Ținutele extravagante sunt o modalitate atât de simplă de a atrage interesul oamenilor, încât ele au devenit din ce în ce mai ridicole pe măsură ce au trecut anii. E ca o cursă în care designerii caută atât reclamă ieftină, cât și o platformă unde să arate cât de departe poate merge imaginația lor atunci când au la dispoziție niște bucăți de material.

Hainele văzute la aceste prezentări au însă o oarecare influență asupra viitoarelor tendințe în modă. Uneori e vorba de o schemă de culori, alteori de silueta de bază a unor piese vestimentare. Exemplul cel mai bun îl constituie blugii mulați pe picior. Când aceștia au apărut prima oară pe podiumuri, toată lumea a râs - la ceva timp după, nu era persoană care să nu aibă o pereche de blugi mulați în garderobă.

Așadar, data viitoare când vezi haine bizare pe marile podiumuri ale lumii, poți să nu te mai întrebi “cine ar purta așa ceva?”, pentru că acum măcar știi că scopul lor este cu totul altul.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE