Atac Olanda. Cine este descreieratul care a înjunghiat trei copii de 13-15 ani

Saturday, 30 November 2019, 21:02 Sursă: Realitatea.NET

La un interval de doar câteva ore de atacul terorist din Londra, a avut loc și un atac armat în Haga, Olanda. Mai multe persoane au fost înjunghiate pe stradă
Adaugă părerea ta

Poliţia olandeză a anunţat sâmbătă arestarea unui bărbat suspectat că ar fi autorul atacului cu cuțit comis vineri la Haga şi soldat cu rănirea a trei adolescenţi, informează Reuters.

"În urma agresiunii cu cuţit comise la Grote Marktstraat, un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost reţinut în centrul oraşului Haga", a anunţat poliţia pe Twitter, precizând că suspectul nu are domiciliu stabil. El urmează să fie interogat.

Cele trei victime, un băiat în vârstă de 13 ani şi două fete de 15 ani, care nu se cunoşteau, au fost externate sâmbătă, după ce au primit îngrijiri medicale în urma atacului comis la circa 500 de metri de clădirea parlamentului olandez, pe o stradă comercială centrală şi mai aglomerată decât de obicei, în toiul cumpărăturilor de Black Friday.

Nu sunt indicii privind o motivaţie teroristă, însă poliţia anchetează toate posibilităţile, a transmis agenţia de presă olandeză ANP.