Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Oreste Teodorescu: Schimbarea la față a PSD, un rictus cinic. Singura abilitate a acestui grup infracțional organizat este Arta Înșelăciunii

Tuesday, 24 November 2020, 19:09 Sursă: realitatea.net

Astfel, pe Șerban Nicolae, Codrin Ștefănescu, Cătălin Rădulescu și Liviu Pleșoianu îi regăsim în afara partidului, încercând să salveze retorica populistă în Partidul Ecologist Român. Iar Eugen Nicolicea, cel mai sinistru și comunistoid vârf de lance împotriva statului de drept, nu se mai regăsește pe listele acestui partid, după 28 de ani de carieră parlamentară pusă exclusiv în protejarea marilor penali din politică. Dar poate cei mai mari perdanți ai operațiunii de schimbare la față a partidului sunt Codrin Ștefanescu, fostul secretar general al PSD, și Carmen Dan, fostul ministru de Interne, care a coordonat măcelul din 10 August 2018.

Desigur, este îmbucurătoare și despărțirea grupării Ciolacu de artizanul dezastrului economic Darius Valcov, autorul ingratei ordonanțe 114, care a alungat investitorii americani din perimetrul Mării Negre și de necuvântătoarea Dăncilă, care tam-nesam, a intrat din nou în atenția publicului luna trecută dupa ce, în calitate de fost premier al României, a publicat un articol în Jerusalem Post în care cerea Europei să adopte o nouă strategie, “reciproc-avantajoasa” față de Federația Rusă.

Citește continuarea pe realitateadinpnl.net


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri