Cristian Franț: De ce v-ați oprit la Hurduzeu?!

Wednesday, 05 February 2020, 08:21 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

O majoritate constituită pe actuala alianță de guvernare: PNL-PMP dar și 5 consilieri excluși din PSD care se spune că au ales PRO România! O majoritate lejeră de 22 de consilieri județeni, adică mai bine de două treimi, cvorumul necesar pentru a trece hotărârile patrimoniale, inclusiv bugetul.

Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean care se declară membru PSD, dar despre care toată lume spune că e PRO România, și-a jucat excelent rolul, a făcut figurație, aproape a și plâns după ce consilierul Gabriel Dinu nu a vrut să-i dea liderului de grup PSD amendamentul scris făcut cu sumele alocate UAT-urilor.

Ce nu am înțeles eu este motivul pentru care această majoritate nu a cerut și schimbarea președintelui Consiliului Județean! Că tot aveau mai bine de două treimi și o puteau face! De ce nu au revenit cu Dumitru Rujan sau chiar cu Ionuț Popovici, cel care, în fapt, a schimbat această majoritate.

Schimbat poate forțat spus pentru că vicepreședintele Popovici, lider PMP, a explicat în repetate rânduri că alianța sa nu este cu PSD, ci cu Ion Mocioalcă, liderul de atunci al acestui partid, care acum a migrat la PRO România.

La nicio conferință de presă sau ședință publică cei din PSD Caraș-Severin nu pierd niciun prilej să insiste că Silviu Hurduzeu va fi candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean. Așa că actuala majoritate ad-hoc ar fi avut toate motivele să-l schimbe...

Doar dacă nu cuvma actuala majoritate ad-hoc știe bine, așa cum vuiește lumea, că Silviu Hurduzeu va alege să fie candidatul PRO România și nu al PSD! Atunci s-ar explica de ce actuala majoritate s-a oprit doar la schimbarea alocărilor bugetare...


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Editoriale