Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Zeci de personalități, în cursa pentru premiile excelenței

Saturday, 12 December 2015, 20:14 Sursă: REALITATEA.NET

Invitatul special al Galei va fi actorul Ion Caramitru, Directorul Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București și Președintele UNITER. Decernarea Trofeului Oamenii Timpului va fi urmată de un recital de saxofon și pian. Evenimentul va fi prezentat de actorul Adrian Păduraru, Ambasadorul cultural al Campaniei.

„Campania noastră a devenit, la cea de-a doua sa ediție, cel mai important proiect de identificare și premiere a valorilor din regiune. Gala Extraordinară este încununarea unei munci desfășurate pe parcursul întregului an. Îi așteptăm cu mare drag pe toți cei 80 de nominalizați din Iași, Neamț, Botoșani, Suceava, Vaslui, Bacău, Chișinău și Cernăuți și invitații acestora”, a declarat prof. univ. dr. Daniel Șandru, Directorul Revistei TIMPUL.

”Gala s-a impus deja deși este un proiect tânăr.Eset un omagiu adus adus celor care aduc un aport cultural, economic orașului nostru. Este un semn al democratizării culturale și al apropierii culturale”, a declarat Alin Aivănoaiei, vicepreședintele Consiliului Județean Iași.

De asemenea, principesa Margareta a României și-a prezentat omagiile la Gala extraordinară ”Oamenii timpului”, printr-o scrisoare adresată directorului revistei ”Timpul”, Daniel Șandru.

 

 Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL