Ultimă oră! Incendiu într-o cladire Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Braşov

Friday, 20 January 2017, 22:01 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Pompierii Inspectoratului Județean de Urgență (ISU) Brașov au intervenit, vineri seara, în localitatea Cristian, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o clădire în care se află două magazine, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cristian, precum și o locuință de serviciu, informează purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, citat de Agepres. 

Clădirea se află chiar în centrul localității, lângă Primărie. S-a intervenit cu șase autospeciale cu apă și spumă și cu o autoscară.

Incendiul declanșat în jurul orei 19,00 a fost localizat după o oră, pompierii acționând pentru lichidarea acestuia. O victimă conștientă intoxicată ușor cu fum a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, col. Stelian Rechițean, a precizat pentru AGERPRES că a ars acoperișul clădirii și o parte din aceasta, fără a se înregistra alte victime.

"Pentru măsuri de siguranță am chemat și o autospecială din județul Covasna și una de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Râșnov, dar nu au intervenit. Incendiul a fost localizat și se lucrează la lichidarea acestuia. O comisie cercetează cauzele producerii acestui incendiu", a mai spus șeful ISU Brașov.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL