Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SURSE: Tânăra ucisă și incendiată a fost identificată! Audieri de ultimă oră în cazul crimei care a șocat o țară întreagă

Friday, 06 November 2020, 16:54 Sursă: Realitatea.NET

A trecut o săptămână de când crima din Giurgiu a șocat o țară întreagă. Cadavrul carbonizat al unei tinere a fost găsit la marginea unui drum din apropierea Capitalei. Criminaliștii au întocmit și portretul robot al fetei. Cu toate că tragicul eveniment s-a produs într-o zonă intens circulată, cazul le dă mari bătăi de cap autorităților. Zeci de șoferi care au trecut prin zonă au fost audiați, primii au fost cei care au și descoperit victima carbonizată în proporție de 90 la sută. 

Un șofer care a tranzitat localitatea Ghimpați a fost chestionat de oamenii legii. 

”Am spus că am văzut un foc mic arzând, 50 cm, un tir oprit pe partea stângă, deci pe sensul opus, luminile de avarii oprite și faza scurtă. Era ceva suspect la tir? Nu era nimic suspect, nu am văzut șoferul tirului, nu am văzut nimic. Nu era nimeni lângă foc la momentul ăla. Pe șofer nu l-am văzut nici în cabină, lumina era stinsă, nici afară nu am putut să văd pe nimeni. Credeți că era criminalul? Nu știu, nu vă pot da mai multe detalii”, a declarat unul dintre martorii audiați.

Victima a fost identificată la mai bine de 7 zile de la incident. Nu sunt însă date complete cu privire la identitatea fetei, procurorii se feresc să facă publice informații în acest moment, deși se pare că au reușit să stabilească cine este victima, potrivit unor surse.

Au fost audiate mai multe persoane care au tranzitat zona și au fost obținute detalii care pot fi importante în anchetă. Polițiștii susțin că au conturat câteva direcții de anchetă sau cel puțin ipoteze. Însă, din păcate, criminalul e încă în libertate. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL