PSD dă în clocot. Ce spune Marcel Ciolacu despre decizia Guvernului Orban

Friday, 27 December 2019, 21:26 Sursă: Facebook

Autor: Realitatea.NET

 

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a răbufnit vineri seară pe Facebook în timp ce Guvernul Orban analizează propunerea de desființarea a SIIJ.

„Este revoltătoare, în contextul actual, când zi de zi vedem ticăloșiile și abuzurile din justiție, chiar și o discuție despre desființarea Secției speciale.

Cazul Țăndărei, vă spune ceva, domnule Orban? Dar Cazul Rompetrol? Dar Cazul Hidra, al mafiei fierului vechi??

P.S. Poporul român s-a pronunțat prin referendum ca legile privind justiția să nu mai fie modificate prin OUG-uri. Orice dezbatere pe această temă trebuie să aibă loc doar în Parlament și prin consultarea asociațiilor de magistrați și a tuturor instituțiilor interesate (CSM, parchete, instanțe) pentru că independența judecătorilor este vitală pentru o justiție corectă.”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-27 21:48:16
Desfintare

Se desfinteaza cărja guvernului cu care se dădea în cap judecatoilor nesubordonati guvernului și coruptilor .Nu s a implicat în niciun caz semnalat de d l senatordeși existau și atunci cazurile semnalate .Cărja guvernului s a ocupat de plătit polițe de anchetarea neintemeiata a procurorului european etc.

2019-12-27 22:00:22
Paine si circ in Romanica

De cand Luluta reprezinta ceva in Romania? Simplu, de cand a pupat firmanul cui trebuie si a inceput jihadul contra opozitiei intereselor financiare de grup infractional organizat care au jefuit Tara pe timpul Gunoiului Basescu si doreau sa o faca in continuare. Pana la urma cu o mica perioada de declin, jefuitorii au acum cale libera si sigura, evident nu trebuie nimic special in calea propasirii lor financiare pe termen de inca 5 ani cel putin de acum inainte. Luluta a fost o unealta folisita si retrasa , pusa la pastrare pentru alte vremuri.

2019-12-28 06:25:56
Mai mult ,e o intorcere nesimțită la inchiziție

Hai ,ca reduci acciza la benzină sa scadă pretul la pompă ,nu e o minciună ,ci o gogoase,dar ca sa lasi justiția la mâna procurorilor ,fără răspundere,,mi se pare ca am decâzut nu in totalitarism,ci in bezna inchiziției.Dle Orban ,luptați ca magistratii,ca doar ii pune dl Predoiu,sa nu comita infracțiuni ,si atunci de cine va temeti ?

2019-12-28 08:04:23
Nu vedeți ca numai sugereaza Comisai ceva ,si au inceput sa curga bale de..nu stiu de care ...

Nu e mai bine fara penali in justiție,PNL-isti,că ghilotina a tăiat căpățâna si a lui Ropespierre.Poate va vine rândul ,ca de..roata se învârte .. N-ar fi mai bine sa nu mai numeasca guvernul Orban procurorii,dacă se teme de ei :„În Opinia nr. 924/2018, Comisia de la Veneția a recomandat României să reconsidere stabilirea unei structuri separate de parchet pentru investigarea infracțiunilor comise de judecători și procurori; recurgerea la procurori specializați, însoțită de garanții procesuale efective, ar putea apărea ca o soluție alternativă mai potrivită. În considerentul nr. 89 din Opinie, se afirmă că ”în aceste împrejurări, cu toate că alegerea mijloacelor de combatere a infracționalității aparține legiuitorului național, temerile existente că noua structura va fi (încă) un instrument de intimidare și presiune la adresa judecătorilor și procurorilor – în special dacă este combinată cu alte noi măsuri preconizate în privinț

2019-12-28 08:15:17
george

D-le Ciolacu , cazul Laura Codruta Kovesi va spune ceva ????,daca tot ati invocat cateva cazuri .

2019-12-28 11:19:47
Coderina nu e om ,bre dle George ,sa nu fie si ea la răcoare 8-12 ani ?Dacă a comis ceva,decomdată doar bănuim .

Chiar dle George,ce mai face Codruța,că a tolerat infracțiunile subalternilor mi se pare corect ,si mai corect este că le-a inițiat.Cu o călătorie in Indonezia ,cine a mai pomenit ,ca ditamai procurorul sa recupereze un găinar ,ca a mâncat banii unor smenari?Asta ziceți că nu e la fel de grav ca fapta dlui Dragnea ,care stia cine lucrează la partid.Cu oameni ca dv se dorea construirea omului socialist multilateral dezvoltat,si ați nimerit aici,spre rusinea mea.

Alte articole din: POLITICĂ