Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocuri de Putere, cu Oreste Teodorescu: Mizele alegerilor parlamentare din 6 Decembrie

Wednesday, 11 November 2020, 15:57 Sursă: realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Vedem astăzi cum incompetența, mediocritatea și ticăloșia au lăsat o țara întreagă fără resurse și soluții în fața pandemiei și marilor provocări economice ale momentului. De aceea, în această ultimă campanie electorală a acestui ciclu, este extrem de importantă selecția pe care o vom face la urne.

Noi nu avem nicio șansă să luptăm împotriva acestui virus moral, doar cu vorbe frumoase, percepte morale, trimiteri religioase sau apelul la bun simț, patriotism, dragoste de semeni! Nu, singura noastră armă redutabila este votul! Fiara asta a lăcomiei ticăloase a însoțit întreaga noastră clasa politica timp de 30 de ani, dar niciodată nu s-a manifestat mai odios decât pe timpul guvernării PSD.

Dacă va câștiga alegerile din 6 Decembrie, coaliția forțelor de dreapta are cea mai grea dar importanta misiune: consolidarea statului de drept! Este acesta un obiectiv realizabil? Aflăm in această seară de la ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, de la Cristian Diaconescu, Cristian Băcanu și Oana Stănciulescu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL