Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anchetă internă la Ministerul Sănătății, după ce o cântăreață ar fi ajuns să se ocupe de monitorizarea Spitalelor Regionale

Friday, 11 September 2020, 14:41 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela

În context, Minsterul Sănătății susține că nu există niciun angajat în instituție cu acest nume, sub nicio formă contractuală.

"Urmare a informațiilor apărute in spatiul public, Ministerul Sănătății precizează că nu există niciun angajat in cadrul instituției cu numele precizat in articol", anunță Ministerul Sănătății.

Ieri, când a apărut pentru prima dată informația, coperta legitimației de serviciu a Codruței Filip a fost fotografiată și postată de iubitul acesteia pe contul său de Facebook, însă astăzi această postare nu mai apare nicăieri, mai arată sursa citată.

Potrivit aceleiași surse, fotomodelul ar fi fost angajată în MS în urma unui interviu la care a obținut un punctaj de 89,33 de puncte.

Imagine

Ziare.com scrie, la rândul său, că fotomodelul și-ar fi șters de pe contul său de Facebook locurile de muncă de la MS și de la ANAF.

Din Organigrama de pe site-ul MS aflăm că Direcția de Monitorizare, Implementare Spitale Regionale este condusă de Gafton Cristina Laura, iar din 16 posturi, câte se află în subordinea sa, sunt ocupate doar opt. 

Imagine

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL