Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bogdan Licu: Am cerut retragerea titlului de doctor! Am făcut acest lucru din motive personale

Tuesday, 29 March 2016, 10:16 Sursă: REALITATEA.NET

"Am făcut acum aproximativ o lună o cerere adresată ministrului Educației, prin care am cerut retragerea titlului de doctor. Am făcut acest lucru din motive personale, a fost o decizie grea, dar vreau să specific că nu consider că am plagiat în acea teză de doctorat", a spus Bogdan Licu, la intrarea în sediul CSM, scrie Agerpres.

La Secția de urmărire penală din cadrul Parchetului General există în lucru o plângere depusă de generalul în rezervă Ioan Sârbu, fost șef al Direcției medicale din MApN, în care fostul ministru Gabriel Oprea este reclamat pentru constituire de grup infracțional organizat și plagiat. În plângerea respectivă, Ioan Sârbu le cere procurorilor să îl cerceteze pe Gabriel Oprea și pentru că l-ar fi instigat pe Bogdan Licu să plagieze în teza de doctorat.

Bogdan Licu și-a susținut doctoratul în anul 2011 la Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul", instituție aflată în subordinea Serviciului Român de Informații (SRI), avându-l ca îndrumător științific pe Gabriel Oprea.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL