Alt câine maltratat. A fost împușcat în bot cu două arme

Friday, 17 January 2020, 15:55 Sursă: Realitatea PLUS

 

În în orașul Târgu Bujor, județul Galați, un câine maidanez a fost împușcat în bot de persoane necunoscute.

Animalul a ajuns în stare gravă, critică, la o clinică veterinară din oraș. 

Veterinarii spun că animalul a fost împușcat cu două arme de foc. Medicii au descoperit, la radiografie, mai multe alice în corpul acestuia. Ei spun că animalul ar fi fost împușcat, în bot, cu două arme, una cu alice și alta cu aer comprimat.

Se pare că persoanele care l-au împușcat erau la o partidă de vânătoare.

Cazul a ajuns deja în atenția polițiștilor gălățeni, care s-au autosesizat și încearcă să-i găsească pe cei care au făcut așa ceva.. Dacă va supraviețui, câinele maidanez va fi supus unei intervenții chirurgicale complicate, cu multiple riscuri.

În ultima lună a crescut numărul cazurilor de cruzime asupra animalelor.

În urmă cu câteva zile, trei câini care aveau stăpâni au fost găsiți împușcați pe un câmp la Cornu Luncii, în județul Suceava. Un alt câine a fost împușcat chiar pe șosea în județul Maramureș, în Pasul Prislop, la 5 km de Borșa. Potrivt martorilor, un bărbat îmbrăcat în vânător, aflat la volanul unui autoturism, a oprit și a împușcat mortal o cățelușă aflată pe carosabil. Activiștii de mediu au sunat imediat la 112, însă făptașul a luat cadavrul și a plecat. Polițiștii au început atunci o anchetă, iar bărbatul care a împucat patrupedul a fost prins și este cercetat pentru uz de armă fără drept și uciderea animalelor. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-17 16:55:46
NEAGOE

SUPER NATIE DE PSIHOPATI,DE IGNORANTI IN MASA,DE PUTORI ,DE FECALE UMANE DE HAZNA,DE NEAM PROST DIN GENA ANCESTRALA...UNDE LEGEA NU USTURA SI NU ESTE APLICATA, ROMANUL DECLASAT UCIDE SUB ORICE FORMA...ADUNA ATATA ENERGIE NEGATIVA INCAT CURAND NATIA VA DISPAREA PE MANA EI..!!! SCARBA CA SUNT ROMANCA..!! ,,Nicaieri nu s-au petrecut atrocitatile din Romania ! E vorba de oameni , nu de doctrine politice ! O parte din natia asta este de o rautate si de o animalitate iesite din comun ! Pur si simplu sunt niste bestii ! La alta scara , uitati-va ce se petrece pe soselele Romaniei ! Animale desfigurate de furie , cu batele in mana si bale la gura se incaiera pe nimic ! Acum asistam la furia dementa a gulerelor albe din Politie si Parchet ! Sunt in stare sa schingiuiasca ( ce altceva este prelevarea cu forta ? ) pentru a-si prezerva statutul ! In anii ’90 , Doru Braia spunea ca pentru a se linisti tara asta trebuie omorati 10 milioane de romani ! Am zis ca e nebun ! Dar daca … ! ''

2020-01-18 04:12:46
chiriac

Acesti criminali de caini ar trebui sa plateasca din greu si trebuie sa plateasca penal cu o pedeapsa foarte mare!Nu mai ca nimeni nu cere pedepase foarte mari prin votare de legi!

2020-01-20 12:09:15
Aleksandra

Niște scârbe ordinare azi omoară un câine, mâine un om.

Alte articole din: ACTUAL