Sondaj devastator înainte de Congres. PSD scade, USR şi PNL cresc

USR a publicat astăzi date din sondajul lunar Romnibus realizat de IMAS. Datele din februarie 2018 le confirmă pe cele din luna precedentă: USR crește. Pe de altă parte, în februarie 2018, PSD pierde poziția de lider al clasamentului partidelor, la capitilul intenţie de vot: are doar 28,6%, fiind detronat de PNL, care are 29,4% PNL.USR publică astăzi date din sondajul lunar Romnibus realizat de IMAS. USR s-a abonat la această cercetare, în încercarea de a oferi date credibile opiniei publice. Vicepreședintele USR, Cristian Ghinea, a realizat o analiză a acestor date din care reiese că USR este în creștere în în ceea ce privește intenția de vot.

"Datele din februarie 2018 le confirma pe cele din luna precedenta: USR creste. In decembrie revenisem la cota cu care am intrat in Parlament, iar datele pe ianuarie si februarie arata cresterea si un trend deja instalat: PSD pierde teren, USR si PNL cresc. In februarie 2018 se produce efectul de foarfeca: PSD pierde pozitia de lider al clasamentului partidelor: 28,6% PSD ¬ 29,4% PNL. Inca in marja de eroare diferenta, deci trebuie sa vedem daca trendul se confirma in martie" scrie deputatul Cristian Ghinea, in documentul in care realizeaza o analiza a sondajului lunar Romnibus.

În februarie 2018 se produce efectul de foarfecă: PSD pierde poziția de lider al clasamentului partidelor: 28,6% PSD – 29,4% PNL. Încă în marja de eroare diferența, deci trebuie să vedem dacă trendul se confirmă în martie. Dar pentru PSD, care cade de sus, faptul ca e ”finish la fotografie” e catastrofal. Toată harababura guvernării PSD este decontată acum și partidul a intrat în vria toboganului mai repede decât oricând în istoria sa de guvernare", arată USR. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?