SOCI - Membrele trupei Pussy Riot, bătute cu biciul

 
Membrele trupei Pussy Riot au fost bătute cu biciul la Soci
Membrele trupei Pussy Riot au fost bătute cu biciul la Soci
FOTO: captură video

Membrele trupei Pussy Riot au fost bătute biciuite și lovite cu pumnii de către cazacii care asigură paza în stațiunea olimpică Soci. 

Membrele trupei militante rusești Pussy Riot au încercat să interpreteze la Soci o melodie cu mesaj împotriva președintelui Vladimir Putin, însă au fost oprite de către cazacii care asigură paza în stațiunea olimpică. 

Tinerele au fost împroșcate cu spray lacrimogen, lovite cu pumnii și biciuite, spre stupoarea cameramanilor și fotografilor care au reușit să suprindă scenele îngrozitoare. 

Membrele trupei Pussy Riot nu au fost reținute în urma incidentului. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 -5
AlexXE
20 Feb 21:54
Bravo Cazacilor, aceste scursaturi si dejectii ca si multe altele de genul, trebuie aruncate la ghena de gunoi a civilizatiei. Problema este numai de timp, pana o parte din acei care mai sunt barbati o sa inteleaga asta.
Răspunde
6 -10
dextro
20 Feb 12:19
Excelent ! Radicalele de stânga s-au intalnit cu cei mai conservatori rusi, cazacii si pentru ca intotdeauna papagalii stângisti iau bataie de la dreapta asa s-a intamplat si acum. Bravo. Rapandule isterice.
Răspunde
8 -4
Mda
20 Feb 12:56
4 Dupa tine cine e pentru dreptate, democratie, libertate, e radical de stanga? Atunci de ce naiba comunismul a fost o dictatura?
3 -4
prea curios
20 Feb 15:12
7 @Mda,
care dreptate si demokratie?Poate vrei anarchie?
3 0
Mda
21 Feb 22:23
7 Anarhia e sperietorea pe care o flutura cei speriati de democratie.
12 -5
Pictor Vonta
20 Feb 10:59
Asta este Rusia. Nu poti sa nu fii oripilat de contrastul intre comportamentul lui Putin fata de sportivii straini si tratamentul administrat propriilor cetateni.
Răspunde
13 -3
Pictor Vonta
20 Feb 11:17
5 @Pinu Datriciu
Au fost deja inchise. Poti vedea pe HBO circumstantele si procesul. Probabil nici in Ucraina pe MAIDAN nu sunt cetateni dupa mintea ta. Citeste si vezi ce ti se poate intampla si tie.
5 -6
Pictor Vonta
20 Feb 11:53
8 @Mda
Am zis eu ceva de occident?
ATENTIE!!!! Posibila intoxicare cu A3
12 -3
Mda
20 Feb 11:56
4 Lasa ca nici Occidentul nu-i departe. Doar ca-i ceva mai subtil.
10 -1
Mda
20 Feb 12:52
4 Nu-i nici o intoxicare la mine. Uita-te cum dau cu pulanele in demonstranti si in vest, daca sunt amenintate interese de gen Chevron. Occidentalii sunt niste ipocriti si ei, chiar daca tu ai fost conditionat sa crezi altfel. Da, rusnecii si chinezii, ca sa nu vorbim de nord coreeni sunt si mai rai, dar si occidentul e departe de democratia, respectarea drepturilor si libertatilor cetatenesti pe care o clameaza. Eventual daca vrei sa vezi o democratie cat de cat reala, poate reusesti prin Islanda...
3 -3
Pictor Vonta
20 Feb 12:59
9 @mda:
Eu am scris despre atitudinea lui Putin nu am facut nicio comparatie cu nimic. Pentru a face comparatii trebui mai intai ca lucrurile sa fie comparabile sau cel putin sa faci o analiza asupra circumstantelor. Oricum nu te-am contrazis ci doar am semnalat ca faci o comparatie reflexa.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?