ŞOCANT. Un adolescent a intrat în comă după ce a băut 4 litri de sucuri energizante în 16 ore

 
ŞOCANT. Un adolescent a intrat în comă după ce a băut 4 litri de sucuri energizante în 16 ore
ŞOCANT. Un adolescent a intrat în comă după ce a băut 4 litri de sucuri energizante în 16 ore

Un tânăr norvegian în vârstă de 14 ani , Henrik Eide Dahl, s-a prăbușit la podea în timpul unui maraton de jocuri video. El a consumat echivalentul a 4 litri de sucuri energizante într-un interval de 16 ore. Dahl a fost transportat la un spital, unde starea lui s-a agravat și a intrat în comă. În cele din urmă s-a trezit și este de așteptat să se recupereze complet, dar încă mai trebuie să ia medicamente pentru hipertensiune arterială - scrie Daily Mail.

Un adolescent din Norvegia s-a prăbușit și a intrat în comă după ce a băut patru litri de băuturi energizante în timpul unui maraton de jocuri video de 16 de ore, organizat la propria şcoală.

Henrik Eide Dahl spune că în timp ce juca o partidă de Call of Duty în cantina școlii , " totul s-a întunecat " și el a intrat în insuficienta renala . Medicii nu au precizat ce fel de băutură energizantă a consumat Dahl.  Dahl a fost transportat cu avionul la un spital din Lillehammer , unde starea lui s-a agravat și a intrat în comă .Singurul lucru care a ţinut adolescentul în viață după supradozajul de cafeină a fost un aparat de respirat.  Dar în cele din urmă,  Dahl s-a trezit din comă şi s-a " îngrozit " atunci când şi-a văzut frații săi stând la marginea patului lui plângând . În total , Dahl a petrecut 13 zile în spital și este în continuare pe medicamente pentru a controla tensiunea arterială .


Anne Katherine Duns , un doctor care l-a tratat pe Dahl , spune că el ar fi putut chiar muri în urma acestui episod. " Aceasta a fost o situaţie gravă, în care viaţa lui a fost în pericol. Sistemul nervos central , sistemul cardiovascular , plămânii și rinichii au fost afectate".

Din fericire, medicii se aşteaptă ca Dahl să se recupereze complet.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Daaa
22 Mar 23:54
Clar ca din cauza jocului a patit asta. Inlocuieste-l cu oricare altul si se rezolva. (Sarcasm)
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?