Sima: Frații Păunescu erau prieteni cu Ceaușeșcu. Vă amintiți de "suveica financiară" din anii '90?

„Suveica financiară” este probabil o expresie cunoscută pentru cei născuți înainte de 1990. Despre cât de influeți au fost celebrii frați Răzvan și Bobby Păunescu și cum au reușit să devină milionari și-a amintit broker-ul Cristian Sima, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere.”Fratii Paunescu, ce-i cu aceste personaje? Fratii Paunescu. Parca e si serie din carti, nu stiu. Ma intrebati, nu stiu. Mai au B1TV? Mai au... mai au Intercontinental, ceva? Nu, pe ala l-au vandut. Dar si acolo, la intercontinental, a fost frumos. Va aduceti aminte schema 'suveica financiara' din '90, cu Intercontinentalul? Cu bancorex? Pai dar cum a falimemtat Bancorex? Si toata nebunia, toata gaura de la bancorex, stiti ca au transferat-o la BCR?", a afirmat Sima. 

Printre amintiri, Cristian Sima a menționat și legăturile pe care le aveau celebrii frați Păunescu în Capitala comunistă.

"Fratii Paunescu au luat Intercontinentalul asa, 'Da-mi 100 de milioane ca eu sa iau Intercontinentalul cu 80'. Fratii Paunescu erau prietenii lui Nicusor Ceausescu si tineau barul 'Melodii', unde se schimbau valute, unde se inregistrau strainii in Bucuresti, singurul loc deschis in 89 din Bucuresti era barul 'Melodii'. La etajul 21 stiti cine plimba clientii si aranja totul, organiza totul, intalnirile la Catarama? Viorel? Pai da, cine?", a mai declarat el.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?