Şi-au fotografiat părinţii în fază terminală pe patul de spital! Imaginea care te va face să plângi

 

O fotografie cu doi părinţi bolnavi de cancer în fază terminală a emoţionat întreaga lumea. Imaginea a fost publicată pe reţelele de socializare de cei trei copii ai cuplului, după ce tatăl lor s-a stins din viaţă. 

Julie şi Mike Bennet au fost diagnosticaţi cu cancer la trei ani diferenţă. Cei doi soţi apar în fotografie ţinându-se de mână pe paturile de spital şi a fost publicată de cei trei copii ai lor, cu vârste cuprinse între 13 şi 21 de ani.

Aceasta pare a fi ultima imagine cu cei doi părinţi, deoarece tatăl a încetat din viaţă la câteva ore după ce această fotografie a fost făcută.

Apropiații familiei le-au promis celor doi soți că vor avea grijă de cei trei copii după moartea lor, aceștia fiind în continuare elevi.

Mike Bennet, în vârstă de 57 de ani, a fost diagnosticat cu o tumoare la creier în urmă cu patru ani. Anul trecut, familia a fost complet devastată de diagnosticul primit de Julie. La doar 50 de ani, ea a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Julie Bennet a urmat mai multe runde de chimioterapie și a încercat din răsputeri să lupte cu boala, de dragul copiilor. Cancerul a fost însă extrem de agresiv și s-a extins în tot corpul, iar medicii au anunțat că nu mai pot face nimic. Recent, ea s-a mutat într-un centru de îngrijire paliativă, pentru a fi alături de Mike, care a murit luni dimineața, scrie Dailymail

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?