Şi-a găsit fiul pe jos, în baia fostei. Detaliul înfiorător care a trimis-o pe femeie la închisoare

Şi-a găsit fiul pe jos, în baia fostei. Detaliul înfiorător care a trimis-o pe femeie la închisoare
Şi-a găsit fiul pe jos, în baia fostei. Detaliul înfiorător care a trimis-o pe femeie la închisoare

Nici prin gând nu i-a trecut acestui bărbat că fosta sa soţie ar fi în stare să facă una ca asta propriului lor copil! Un detaliu înfiorător pe care l-a descoperit bărbatul în baie a trimis-o imediat pe femeie în spatele gratiilor! Este pur şi simplu inuman!O mamă din Utah, Statele Unite, în vârstă de 36 de ani, a fost acuzată de rele tratamente aplicate minorului după ce şi-a închis propriul copil, un băieţel în vârstă de 12 ani, în baie, în condiţii de neimaginat!

Băieţelul a fost descoperit întâmplător de tatăl său. Bărbatul venise neanunţat acasă la fosta soţie. Când a descuiat uşa de la baie, fiind alertat de ţipetele copilului, bărbatul a amuţit! A avut nevoie de câteva minute bune să-şi revină, să-şi ia copilul în braţe şi să sune la Poliţie.

Când au ajuns acolo, oamenii legii au fost oripilaţi: baia era plină de dejecţii, pe jos era aruncată o pătură murdară pe care, cel mai probabil, copilul dormea, şi câteva conserve de fasole zăceau împrăştiate, goale, pe gresie.

David Crouse, unul din poliţiştii care se ocupă de anchetă, a declarat, pentru presa locală, că băiatul cântărea doar 14 kg. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale, fiind extrem de slăbit.

Pe de altă parte, femeia a declarat că fiul său era cel care insista să dormă în baie şi că ea, pe lângă mâncare, îl alimenta constant cu shake-uri cu proteine, pentru a-i întări organismul. Mai mult, aceasta a declarat că băiatul era încuiat acolo "pentru siguranţa lui".

Femeia a fost arestată pentru abuz şi rele tratamente aplicate minorului. Pe numele său a fost stabilită o cauţiune de 20.000 de dolari pe care, însă, nu s-a oferit să o achite nimeni, aşa cum era de aşteptat.

Potrivit autorităţilor, ceilalţi doi copii ai femeii au fost plasaţi într-un cămin social, urmând ca anchetatorii să stabilească, în scurt timp, dacă şi aceştia au fost abuzaţi în vreun fel.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?