Senator PSD, URMĂRIT PENAL

 
Senator PSD, URMĂRIT PENAL
Senator PSD, URMĂRIT PENAL

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de senatorul PSD Alexandru Cordoș, pentru favorizarea făptuitorului.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis marți AGERPRES, în acest an, Alexandru Cordoș a ajutat persoane cercetate de procurorii anticorupție într-un dosar penal, avertizându-le că le sunt interceptate convorbirile telefonice.

"Aceste informații le-a aflat de la finul său, ofițerul de poliție judiciară Tătar Valentin care, la data faptelor, lucra în cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Cluj.


De altfel, în legătură cu faptele acestuia din urmă, în 23 iulie 2014, a fost sesizată instanța de judecată cu acordul de recunoaștere a vinovăției pentru săvârșirea a trei infracțiuni, din care una în forma tentativei, de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații", susțin procurorii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 0
Ivan Turbinka
12 Aug 21:19
Usor-usor se va depasi pragul de 300 de parlamentari, 600, de Securitatea mai nou denumitaDNA-Basit SECUrist , pana-n primavara, apoi... apo pac , pac si la zid ca Ceaica cuplu , alta cale nu exista de a stirpi , pe cei ce folosec acest aparat represiv SECU-DNA -BASIT -KOVESI!!


ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE ! ! !
Răspunde
14 -1
Ivan Turbinka
12 Aug 16:10
Usor-usor se va depasi pragul de 300 de parlamentari puscariabili, pana-n primavara, apoi...


ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE ! ! !
Răspunde
7 -1
Salut Ivane
12 Aug 17:14
4 Tare imi e teama ca va da ponta o OUG sa creasca numarul de parlamentari pentru a fi sigur ca raman acelasi numar de acum
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?