Senator PNL:"Ordonanța lui Teodorovici dinamitează economia"

 

Senatorul PNL Florin Cîțu susține că Guvernul României este pe cale să adopte o ordonanță care dinamitează sectorul privat și dinamitează economia.Liberalul se referă la ordonanța de urgență anunţată de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, care introduce ”taxa pe lăcomie”.

În opinia lui Cîțu, ”trebuie să fii foarte prost să vii cu o taxă precum “taxa pe lăcomie”.

“Suntem astăzi aici într-un moment trist pentru România. Așa cum am anunțat ieri, Guvernul României este pe cale să adopte o ordonanță care dinamitează sectorul privat și, bineînțeles, dinamitează economia. Nu a trebuit să așteptăm mult pentru aceste concluzii. Astăzi, piața de capital de la București scade cu aproape 9 puncte procentuale, iar singura bancă cu capital românesc este aproape de a fi închisă la tranzacționarea, pentru că se apropie de scăderea de 15%.

În primul rând, aș vrea și trebuie să îi cer lui Eugen Teodorovici să își ceară scuze personal față de mine, pentru că, de fiecare dată, i-am spus că măsurile luate în 2018 vor duce la dezastrul în buget și la un deficit bugetar mare.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Belu
19 Dec 18:13
Dar cine este Câțu ăsta și ce competențe economice are el?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?