Se schimbă peisajul: apar taxiuri negre, şoferi în costum şi cravată, care ştiu engleza

 
Revoluţie în taximetria din Bucureşti
Revoluţie în taximetria din Bucureşti

Compania de taximetre Black Cab, deţinută de un american şi trei români, îşi propune ca până în vară să ajungă la un parc de 200 de maşini Skoda Octavia, toate vehiculele deţinute fiind negre.

La finalul anului Black Cab avea 50 de maşini, scrie Business Magazin. Lansată pe 29 octombrie, compania de taximetre funcţionează diferit faţă de concurenţii săi: clienţii nu pot solicita o cursă decât prin comandă online.

Toţi şoferii recrutaţi de companie trebuie să vorbească limba engleză şi să poarte costum şi cravată în timpul serviciului.

Tarifele practicate sunt de 1,49 de lei / km sau minim 14 lei, în cazul unei curse mai scurte.

"Operăm cu tarif fix, pe care îl comunicăm clientului la momentul comenzii, când sunt indicate locul de plecare şi destinaţia. Indiferent de condiţiile de trafic sau de traseu, tariful rămâne acelaşi", declară Ashley Parry, general manager al Black Cab România, care are 25 de ani şi a preluat funcţia de câteva luni.

Anterior, el a lucrat în cadrul aceleiaşi companii, la Londra. Black Cab are activităţi în 500 de oraşe din aproximativ 80 de ţări.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
3 0
Nume*
08 Jan 19:57
Mie mi se pare OK! sau e mai frumos sa vedem taxiurile in toate culorile ,posibile si imposibile?
Răspunde
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
3 0
mdea
08 Jan 21:59
3 iar e gaura in gard la spitalu 9?
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?