Scenele care au uimit un oraş întreg: un cal s-a plimbat nestingherit în centrul Sibiului

 

Imaginile care au surprins un cal care se plimbă nestingherit liber pe străzile Sibiului fac deliciul internauților. Animalul a fost surprins miercuri dimineaţă pe Bulevardul Mihai Viteazu, după care a fost fotografiat pe Strada Avram Iancu, lângă mașina Poliției.

După ore întregi în care problema calului care se plimba nestingherit pe străzile Sibiului, a fost pasată de la o instituţie la alta, proprietarul a fost găsit de Poliţia Rutieră Sibiu şi amendat cu 100 de lei.

„A fost identificat proprietarul în urma unei acţiuni specifice derulată de poliţiştii rutieri. Poliţia Sibiu a fost prima instituţie informată de această problemă şi noi am acţionat iniţial. Proprietarul a fost găsit şi a fost amendat cu 100 de lei”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.


Iniţial calul a fost dus într-un adăpost al Animal Life. Acolo a venit un bărbat din Răşinari care ar fi spus că e animalul unui vecin. Poliţiştii au aflat, ulterior, în urma mai multor cercetări, că proprietarul animalului este din Răşinari. Acesta a plătit amenda pe loc. De altfel, s-a bucurat că şi-a recuperat animalul, pe care îl căuta.

FOTO: Tribuna, Sebastian MarcoviciAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?