Scandalul Dieselgate. Volkswagen nu a acționat singură

 

Producătorul german Bosch riscă să primească o amendă pentru că a furnizat softul cu care Volkswagen a păcălit testele de emisii în celebrul scandal Dieselgate. Bosch susține că procurorii din Stuttgart au început deja procedurile împotriva sa.Volkswagen a plătit circa 30 de miliarde de euro ca penalități pentru că a manipulat emisiile mașinilor sale diesel, în urma scandalului Dieselgate izbucnit în 2015.

Acum, și Bosch este aproape să primească o amendă pentru că a furnizat celebrul soft folosit de Volkswagen.

Producătorul german de componente susține că procurorii din Stuttgart au început deja procedurile prin care Bosch urmează să primească o amendă.

“Procedurile au legătură cu investigațiile împotriva angajaților Robert Bosch cu privire la presupusa utilizare a softului de manipulare a emisiilor diesel,” a transmis Bosch.

Anul trecut, procurorii germani au amendat Volkswagen și Audi cu aproape două miliarde de euro pentru că au permis “punerea în circulație a mașinilor poluante”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?