Salarii de peste 30.000 lei pentru unii profesorii de la Facultatea de Geografie

foto: geo.unibuc.ro
O parte dintre profesorii universitari de la Facultatea de Geografie câştigă un salariu de peste 30.000 de lei.

Realitatea TV a intrat în posesia unui document cerut de Universitatea Bucureşti Facultăţii de Geografie, unde sunt trecute lefurile câtorva profesori universitari care au fost reconfirmaţi în funcţie, chiar dacă au depăşit vârsta de pensionare.

Pentru a menţine salariile profesorilor, consiliul de administraţie a luat decizia de a suspenda practica obişnuită a studenţilor  din perioada de vară.

"Este vorba de un salariu ocazional. 8.082 e salariul maxim obţinut pentru că face normă dublă (...) Plata cu ora s-a făcut pe două luni şi noi avem regula că nimeni nu face cumul, acest om ia un singur salariu pentru două norme şi plata cu ora nu poate depăşi un cunatum pe săptămână, dar în acest caz s-a cumulat din două luni (...) Aici s-au adăugat şi nişte inspecţii pe grad", a explicat rectorul Universităţii Bucureşti, Ioan Pânzaru. 

Salarii la Facultatea de Geografie, aprilie 2009

Erdeli George 36.842 lei
Ciulache Sterie 33.931 lei
Ielenicz Mihai 28.204 lei
Grecu Floare 27.839 lei
Vespremeanu Emil 16.799 lei
Niţu Constantin 11.803 lei

Sursa: Universitatea din Bucureşti 

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?