Rudele bărbatului ucis la Timişoara au comandat un sicriu de 12.000 de euro cu climatizare

Foto: newstimisoara.ro
Foto: newstimisoara.ro
Rudele lui Trifu Schrott, victima crimei din Timişoara, au comandat un sicriu special în valoare de 12.000 de euro. Coşciugul are un sistem de climatizare care le va permite rudelor şi cunoscuţilor să-l mai atingă o ultimă dată.


Potrivit site-ului newstimisoara.ro in Timisoara va avea loc un mare priveghi la locuinţa de lux a bărbatului ucis, iar rudele lui Trifu Schrott din toată Europa au anunţat că vor veni la înmormântare cu avionul.

Se pare că cei doi studenţi medicinişti de la Timişoara, acuzaţi că au ucis cu sălbăticie un bărbat, erau percepuţi în comunitate drept tineri serioşi, care nu ar fi făcut niciodată nimănui probleme.

Părinţii fetei refuză să creadă că a fost în stare de aşa ceva, în timp ce părinţii băiatului nu s-au prezentat la proces. Psihologii spun că tinerii aveau cel mai probabil probleme grave, despre care nici părinţii şi nici colegii nu ştiau.

Citeşte mai multe detalii despre crima şocantă de la Timişoara

 

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?