Românii au petrecut de Revelion la temperaturi de sub zero grade. VEZI VIDEO

 
Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net
Mii de oameni din toată ţara au înfruntat frigul şi au ales să petreacă Revelionul în stradă. Dacă la Craiova a cântat Bonnie Tyler, la Sibiu s-a petrecut în stil retro. La Braşov, zeci de tineri au ales să îşi petreacă noaptea dintre ani în cluburile din urbe. Iar în oraşul de pe Bega, timişorenii s-au delectat cu un bal mascat.

Piaţa Constituţiei a fost unul dintre cele mai fierbinţi locuri în noaptea dintre ani. Veselia nu a avut limite, muzica nu s-a oprit până în zori şi românii au ţinut-o din dans în dans. În ciuda frigului de afară, distracţia a atins cote maxime şi a adunat la un loc mii de oameni. VEZI VIDEO

Un alt punct fierbinte pe harta distracţiei în Bucureşti a fost pavilionul Romexpo. Mii de bucureşteni au fost invitaţi la o petrecere cu mâncăruri fine, dar şi muzică. 6300 de bilete s-au vândut pentru petrecerea din pavilionul central al Romexpo. Unii au devenit invitaţi fideli ai petrecerilor organizate de opt ani încoace de primăria sectorului 5. Au venit chiar şi cu o oră mai devreme de deschiderea programului artistic.

Bucureştenii au fost fericiţi de organizarea evenimentului, deşi meniul i-a pus pe unii pe gânduri. Toată lumea pusă pe distracţie şi voie bună, chiar dacă un invitat patruped nepoftit a reuşit să urce până la cel de-al doilea nivel al pavilionului expoziţional.

Muzica a fost cuvântul de ordine. În pavilionul amenajat special pentru ei, pensionarii au uitat până şi de vârstă.

Enrique Iglesias a păşit cu stângul în 2009. În timpul spectacolului pe care l-a susţinut la Romexpo, artistul a avut numeroase probleme cu sonorizarea. Practic, numai spectatorii care au fost foarte aproape de scenă au reuşit să-l audă. Chiar şi aşa, doamnele s-au bucurat de privelişte, iar unele chiar au urcat pe scenă alături de el. VEZI VIDEO

La Craiova, cumpăna dintre ani a scos din case câteva mii de olteni care au dorit să fie prezenţi în centrul oraşului pentru a sărbători trecerea în noul an. Municipalitatea a făcut un cadou oamenilor, un concert în aer liber al cântăreţei britanice Bonnie Tyler.

La Sibiu, câteva mii de oameni au dansat pe ritmuri retro în Piata Mare, în ciuda frigului insuportabil. Noaptea a început cu Gommbay Dance Band, a urcat apoi pe scenă No Mercy şi s-a încheiat cu Saragoza Band. Oamenii au ciocnit un pahar de şampanie şi şi-au pus speranţele ca vor avea un an mai bun.

La Iaşi, românii au avut parte de cea mai mare scenă din România, 640 de mp şi 16 metri înălţime, cea mai puternică instalaţie de sunet, de 320 de mii de wati şi cele mai mari panouri video. Seara a început cu un concert susţinut de 6 trupe româneşti şi de fostul solist al trupei UB 40, Ali Campbell.

Buzoienii  au petrecut în Piaţa Dacia alături de ansambluri folclorice şi de trupele Fun Factory şi Nana.

La Braşov, zeci de turişti au ales să îşi petreacă Revelionul în club într-o atmosferă încinsă, faţă de alte sute care au îngheţat în Piaţa Sfatului, pentru a fi alături depreşedintele Traian Băsescu.

La Timişoara, filarmonica Banatul a oferit timişorenilor o petrecere inedită şi anume un bal mascat. Într-o atmosferă desprinsă din epoca medievală, cei 70 de invitaţi au venit costumaţi în cele mai inedite persionaje.

La Ploieşti, noaptea de revelion a fost colorată de prezenţa trupelor Animal X, Shock şi Cassa Loco. Spectacolul a fost încheiat cu focuri de arficii, care au costat Primaria 84.000 de lei. VEZI IMAGINI DE LA PETRECERILE ROMÂNILOR DE REVELION

Galerie video

În ciuda frigului de afară, mii de bucureşteni au petrecut noaptea dintre ani în Piaţa Constituţiei
În ciuda frigului de afară, mii de bucureşteni au petrecut noaptea dintre ani în Piaţa Constituţiei
6300 de bilete s-au vândut pentru petrecerea din pavilionul central al Romexpo, organizată de Primăria sectorului 5
6300 de bilete s-au vândut pentru petrecerea din pavilionul central al Romexpo, organizată de Primăria sectorului 5
Imagini de la petrecerile de revelion din ţară
Imagini de la petrecerile de revelion din ţară

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?