Regimul nord-coreean a anunțat Armata că "războiul e iminent"

Militarii nord-coreeni au fost anunțați să se pregătească de luptă deoarece războiul este iminent, scrie The Telegraph, care citează Daily NK.Ofițerii nord-coreeni le-au ordonat soldaților să își suplimenteze rația de hrană rechiziționând recoltele țăranilor, pentru a a-și menține puterile deoarece "războiul este iminent", a precizat o sursă din provincia Hamgyong pentru Daily NK.

Se pare că soldații sunt chiar amenințați: "dacă sunteți malnutriți în ciuda permisiunii de a mânca din recoltele de pe câmp, atunci veți avea probleme".

O altă sursă din provincia Ryanggang a spus că soldații pot fi văzuți cu saci de porumb pe care îl vând la piață.

Situația disperată a armatei nord-coreene este, așa cum era de așteptat, în contrast evident cu imaginea pe care regimul lui Kim Jon-un încearcă să o picteze pentru lumea largă.

Phenianul a continuat provocările la adresa vecinilor săi și a efectuat marți un test cu rachetă cu rază intermediară ce a survolat Japonia înainte de a cădea în Oceanul Pacific, în pofida rezoluțiilor ONU și a noilor sancțiuni impuse luna trecută, destinate să reducă cu o treime veniturile din exporturi ale regimului comunist nord-coreean, ca reacție la recentele sale teste cu rachete.

Săptămâna trecută, SUA și Japonia au impus sancțiuni individuale împotriva unor entități și persoane particulare care fac afaceri cu Phenianul din țări ca Rusia și China.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?