Realitatea TV prezinta campania Comunism pe burta goală

 
Comunism pe burta goala
Comunism pe burta goala
De 1 Mai Muncitoresc, în anul împlinirii a 4 cincinale de la sfârșitul Epocii de Aur, postul capitalist Realitatea TV anunță cu mândrie revoluționară lansarea unei campanii de propagandă cu amintiri din viața de zi cu zi în Epoca de Aur, campanie intitulată sugestiv: “Comunism pe burta goală”. Până la finele anului, în fiecare lună, foști pionieri și șoimi ai patriei, comuniști și dușmani ai poporului, muncitori și tehnicieni ai construcției socialismului multilateral dezvoltat își vor aminti de viața în comunism.

Așa cum stă bine unei campanii tovărășești de propagandă, fiecărei luni a anului îi va fi dedicată o temă de interes cetățenesc. Astfel, prima luna, MAI, este dedicată muncii în comunism. IUNIE vorbește despre foamea în comunism, IULIE aduce vacanța în comunism, AUGUST - propaganda și cenzura, SEPTEMBRIE - copilăria în comunism, OCTOMBRIE - tinerețea, NOIEMBRIE - frigul în comunism, iar ultima lună, DECEMBRIE, frica în comunism. Totul sub egida “Comunism pe burta goală”. În fiecare zi, programul postului capitalist Realitatea TV va fi înțesat de mărturii despre viața de zi cu zi în societatea comunistă, iar la finalul fiecărei luni se va organiza o emisiune specială, realizată într-un decor specific epocii.

TRIMITE FOTOGRAFIILE SAU INREGISTRARILE VIDEO DIN ARHIVA FAMILIEI

Pe această cale facem un apel tovărășesc către toți foștii șoimi ai patriei, pionieri de nadejde, UTC-iști ori oameni ai muncii să nu precupețească nici un efort în lupta împotriva uitării. În acest scop telespectatorii postului capitalist Realitatea TV sunt chemați să trimită FOTOGRAFII ȘI FILMULEȚE DIN ARHIVELE DE FAMILIE, cele mai interesante urmând să fie incluse în programul “Comunism pe burta goală”.

ATENTIE! Nu uitați să lăsați numele, o adresă de email sau un număr de telefon la care să puteți fi contactați de colectivul nostru de muncă. Vă urăm succes în ramură! 

Vizionare placută!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?