Reacția PSD după atacul lui Iohannis: Nu a înţeles nimic

 

"Preşedintele Iohannis îşi depăşeşte rolul constituţional, acela de garant al Constituţiei. Faptul că nu a răspuns propunerii de revocare, care este atributul punctual al prim-ministrului, blochează Guvernul, demonstrează că e într-o bătălie, continuă bătălia politică şi îşi depăşeşte rolul constituţional. Nu a înţeles nimic'', a concluzionat social-democratul Florin Iordache, după atacul devastator al președintelui.,, În final, doamna prim-ministru a trebuit să apeleze şi la Curtea Constituţională, ca să deblocheze activitatea Guvernului. Actul de demisie este un act unilateral", a declarat Iordache, vineri, pentru AGERPRES.

Vineri, după ce premierul Dăncilă a anunțat că sesizează CCR în legătură cu eventul conflict instituțional Guvern - Președinție, Iohannis a apreciat că ,, CCR nu are cum să rezolve problema, fiindcă problema nu este una constituţională, problema este una politică și are două caze''.

,,Prima cauză este că de facto România nu are prim-ministru, a doua cauză este totala inabilitate a PSD de a face politică, politică de orice fel", a declarat şeful statului la Palatul Cotroceni.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Si cine ne condamna,ca de tipat avem cine
08 Dec 10:41
Depinde de cazier,domnule Gheorghe,eu cunosc oamnei cu cazier care au chemet lumea la vot sa dea jos pe dl Băsescu,altul,a admis ca la prartid să lucreze două femei de la primărie,si ICCJ a dat pentru asta 30 de ani de puscărie,ce a dat de la ea ?Altii au luat averi cu falsuri,altii au luat legal de la FPS despăgubiri uriase ,altii au dat cu cuțitul..Jignirea nu e o fapta penală.Asa ca si cel care fura un ou e tot egal cu ce care fura un bou,mai ales ca dai bani la justitie ,și ea stie sa dea semnificatie apocaliptica unor notiuni ca foloase necuvenite ,„alte asemnea,”„bănuiala legitima” si altele.De acaeea CCR declara neconsttituțională orice lege care foloseste cuvinte care pot fi interpretate de judecatori,la interes...strin si denigrator pentru patrie .Străinii,ca si dv,care cred in justitia lor ,se mira ,auzi dle .condamnat de justitie !
Răspunde
0 0
Gheorghe
08 Dec 07:14
CAZIERUL la control ! Sint oameni cu cazier care nu se pot angaja paznici, iar altii, tot cu cazier, invirt secrete de stat, informatii confidentiale si fac legi ... e o nebunie totala !
Răspunde
0 0
Orice fapta e infractiune,depinde cine o judecă ..
08 Dec 10:40
7 Depinde de cazier,domnule Gheorghe,eu cunosc oamnei cu cazier care au chemet lumea la vot sa dea jos pe dl Băsescu,altul,a admis ca la prartid să lucreze două femei de la primărie,si ICCJ a dat pentru asta 30 de ani de puscărie,ce a dat de la ea ?Altii au luat averi cu falsuri,altii au luat legal de la FPS despăgubiri uriase ,altii au dat cu cuțitul..Jignirea nu e o fapta penală.Asa ca si cel care fura un ou e tot egal cu ce care fura un bou,mai ales ca dai bani la justitie ,și ea stie sa dea semnificatie apocaliptica unor notiuni ca foloase necuvenite ,„alte asemnea,”„bănuiala legitima” si altele.De acaeea CCR declara neconsttituțională orice lege care foloseste cuvinte care pot fi interpretate de judecatori,la interes...strin si denigrator pentru patrie .Străinii,ca si dv,care cred in justitia lor ,se mira ,auzi dle .condamnat de justitie !
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?