Profesorii din Dragomireşti-Vaslui au acţionat primăria în instanţă pentru banii de navetă

 
Foto: verticalonline.ro
Foto: verticalonline.ro
Zeci de cadre didactice navetiste de la şcoala din localitatea vasluiană Dragomireşti au acţionat în instanţă primăria, din cauză că nu le-a mai decontat cheltuielile pentru transportul începând din luna martie.


Unii profesori de la Şcoala Dragomireşti parcurg zeci de kilometri zilnic şi ajung să plătească între 200 şi 350 de lei pe lună pentru transport.

Profesorii vor fi reprezentaţi la proces de Sindicatul "Spiru Haret" Vaslui, din care fac parte. Au fost depuse deja toate actele la judecătorie. Este un drept al lor, stabilit prin lege şi trebuie respectat", a declarat joi, liderul Sindicatului "Spiru Haret" Vaslui, Constantin Rupa.


La Şcoala Dragomireşti sunt peste 40 de cadre didactice care fac naveta din Vaslui, Bârlad, Bacău, dar şi din comune apropiate. În fiecare lună, Primăria Dragomireşti trebuie să deconteze cadrelor didactice navetiste 6.000 de lei, suma restantă depăşind în prezent 24.000 de lei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?