Profesoară către un elev: „Tu ești tănău? Te urăsc! Nu te pot suporta!”

 

O profesoară de la Colegiul Tehnic Rădăuți a fost înregistrată în timp ce îi spune unui elev că îl urăște și că nu îl poate suporta.

Imaginile au fost făcute publice de Consilul Județean al Elevilor Suceava (CJES), care face apel către conducerea Colegiului Tehnic Rădăuți să ia măsuri privind acest incident. Filmarea transmisă presei are doar zece secunde, fără să fie furnizate informații cu ceea ce s-a întâmplat înainte de acest moment.

În videoclip profesoara poate fi auzită spunându-i elevului „Tu ești tănău? Tu nu știi ce e cu tine? Deci te urăsc, efectiv. Eu nu urăsc elevii, dar pe tine nu te pot suporta. N-ai putea să te muți în altă parte?”.

Conform CJES, elevul „a fost agresat verbal şi emoţional”.

Continuarea pe realitateadesuceava.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Toni
01 Nov 13:49
In UK. unde sistemul de invatamant este extrem de sever orice abatere a unor elevi se sanctioneaza cu exmatricularea, la noi in schimb parca ar trebui s ane rugam de elevi sa aiba un comportament adecvat si nu unul agresiv si in unele cazuri cu atacuri violente.Conducerea liceului ar trebui treap saltat sa-l exmatriculeze astfel de aabteri disciplinare din aprtea elevilor nu au ce cauta in scolile din Romania.!!!! dascalii nsotri din apcate nu sunt protejati d elege, ar trebui sa aiba acelasi tratament ca functionarii publici.!!!!
Răspunde
0 0
plugariu
01 Nov 12:43
Foarte bine i-a zis profa !
Arde-l pe talan daca nu intelege de vorba buna !!!
Răspunde
0 0
plugariu
01 Nov 12:42
Foarte bine i-a zis profa !
Arde-l pe talan daca nu intelege de vorba buna !!!
Răspunde
0 0
Beti
01 Nov 12:38
Elevul nu avea voie în timpul orei cu telefonul la școală și nu avea nici consințamăntul profesoarei de a fi înregistrată. Aici nu este la Hollywood să înregistreze. Profesoara poate da în judecată elevul si părinții lui si poate cere daune morale.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?